• Δευτέρα, 06 Απρίλιος 2020 | 00:39
Συνεργασία SEVEN CHC και ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Συνεργασία SEVEN CHC και ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

«AQUA POWER THE VITAMIN WATER & MY TEA TALE» από την εταιρεία: SEVEN CHC και την Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Η εταιρεία “SEVEN CHC” εγκαινιάζει μια πολυδιάστατη συνεργασία με την εταιρία ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ Α.Ε. και την Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ με επικεφαλής τον Κλινικό Διαιτολόγο – Διατροφολόγο MSc, PhD Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη, με στόχο την πολύπλευρη ενημέρωση των καταναλωτών για το σπουδαίο ρόλο των AQUA POWER THE VITAMIN WATER και των MY TEA TALE στη διατροφή και στην προστασία της υγείας μας.

Η εταιρεία “SEVEN CHC” αναπτύσσει & παράγει προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας με γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας των καταναλωτών!

Στη SEVEN CHC παράγονται προϊόντα με γνώμονα τις απαιτήσεις του ανθρώπου. Όταν αναπτύσσουν τις φόρμουλες των προϊόντων εκτιμούν τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου για υγεία, καλοζωία, αμεσότητα και απόλαυση.

Βάζοντας στο καθημερινό μας πρόγραμμα το AQUA POWER THE VITAMIN WATER και το MY TEA TALE προσφέρουμε στον οργανισμό μας τις βιταμίνες και μέταλλα που χρειάζεται, με ένα νέο και φυσικό τρόπο, ενώ παράλληλα ενυδατώνουμε τον οργανισμό μας αξιοποιώντας και τις ευεργετικές ιδιότητες του νερού!

Η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ διαθέτει ένα δυναμικό Δίκτυο Διαιτολογικών Μονάδων, το οποίο επεκτείνεται σε 32 περιοχές σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Εκδίδει το περιοδικό “Λόγω… διατροφής” και ταυτόχρονα, υπογράφει θεματικούς διαδικτυακούς ενημερωτικούς ιστότοπους υψηλής επισκεψιμότητας όπως είναι το Νο1 σε επισκεψιμότητα portal διατροφής: logodiatrofis.gr, το πρώτο επιστημονικό παιδικό portal: activekids.gr και το δυναμικό portal φροντίδας & υγείας: care24.gr.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιοδικό “λόγω… διατροφής” και το ηλεκτρονικό περιοδικό “logodiatrofis.gr”, αποτελούν τις πλέον έγκυρες ελληνικές πηγές ενημέρωσης των ευαισθητοποιημένων ανθρώπων επάνω σε θέματα διατροφικής επικαιρότητας.

Η συνεργασία της εταιρείας “SEVEN CHC” με την Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ περιλαμβάνει συνολικές ενέργειες προβολής και επικοινωνίας στο καταναλωτικό κοινό των VITAMIN WATER και MY TEA TALE και της σπουδαιότητάς τους στην ανθρώπινη υγεία.

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας θα δημοσιευθούν επιστημονικά άρθρα του διατροφολόγου Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη, με σκοπό την ανάδειξη της υψηλής διατροφικής αξίας των προϊόντων, καθώς και της συνεισφοράς τους στην υγειά μας.

Η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

0%