• Σάββατο, 25 Μάιος 2019 | 10:19
Γίνε συνεργάτης της Ομάδας του Logodiatrofis.gr
Γίνε συνεργάτης της Ομάδας του Logodiatrofis.gr

Αν είσαι διαιτολόγος – διατροφολόγος ή επιστήμονας οποιουδήποτε κλάδου της υγείας γίνε τώρα συνεργάτης της Ομάδας του Logodiatrofis.gr.

Στο portal Logodiatrofis.gr εκτός από διαιτολόγοι – διατροφολόγοι, αρθρογραφούν καθημερινά και διάφοροι άλλοι επιστήμονες από όλους τους κλάδους της υγείας.

Το Logodiatrofis.gr σου δίνει τη δυνατότητα να γίνεις συνεργάτης μας όπου κι αν βρίσκεσαι (δεν χρειάζεται η φυσική σου παρουσία) και να προβληθείς μέσα απ' αυτό.

Μπορείς να γράψεις για διάφορα θέματα, του κλάδου της Επιστήμης στον οποίο δραστηριοποίησε και που πιστεύεις ότι ο κόσμος θα πρέπει να γνωρίζει.

Τα επιστημονικά άρθρα που αναρτώνται στο Logodiatrofis.gr, αφού περάσουν τη διαδικασία έγκρισης της Ομάδας μας, αποστέλονται μέσω Newsletter σε περισσότερους απο 35.000 ηλεκτρονικούς παραλήπτες, καθώς επίσης και σε πάνω από 80.000 χρήστες στα επίσημα κοινωνικά δίκτυα του portal μας.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

Αν θέλεις και εσύ να γίνεις συνεργάτης της Ομάδας του Logodiatrofis.gr και να αρθρογραφείς εθελοντικά στο Νο1 ελληνικό portal Διατροφής & Υγείας, δεν έχεις παρά να μας στείλεις ένα mail με θέμα "Ενδιαφέρομαι να γίνω συνεργάτης" στο: [email protected], στο οποίο θα μας επισυνάπτεις μια φωτογραφία σου (υψηλής ανάλυσης, για τη δημιουργία του προσωπικού σου banner Logodiatrofis.gr), το βιογραφικό σου και το επιστημονικό κείμενο που επιθυμείς να δημοσιεύσουμε.

Γίνε τώρα μέλος του πρώτου ελληνικού portal διατροφής & υγείας!

Η Ομάδα  Logodiatrofis.gr

*Το Logodiatrofis.gr αποτελεί το Νο1 portal Διατροφής & Υγείας καθημερινής ενημέρωσης, το οποίο υπογράφεται από την Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ με επικεφαλής τον κλινικό διαιτολόγο - διατροφολόγο PhD, Dr. Δημήτρη Γρηγοράκη.

Κατέχει υψηλή θέση στην ελληνική και παγκόσμια διαδικτυακή κατάταξη με μεγάλο αριθμό επισκεπτών και σημαντικό μέρος στην καρδιά και στις επιλογές εκείνων που ενδιαφέρονται για επίκαιρη, έγκυρη και πάνω από όλα επιστημονική πληροφόρηση σε θέματα διατροφικής επικαιρότητας και υγείας.

ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

0%