Ιδιαίτερη και γευστική πρόταση για να μειώσετε τη χοληστερίνη σας.
ΥΛΙΚΑ (1 μερίδα)
- 2 παντζάρια
- 1 στραγγιστό γιαούρτι
- 3 καρύδια
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- Ξύδι
Ανά 1 μερίδα
Ενέργεια(kcal) 266
Πρωτεϊνες(g) 15,1
Ολικά λιπίδια(g) 15,8
Κορεσμένα(g) 1,7
Χολιστερίνη(mg) 0
Υδατάνθρακες (g) 32,1
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζετε τα παντζάρια. Όταν κρυώσουν τα κόβετε σε μέτρια κομμάτια.
- Προσθέτετε στο γιαούρτι το λάδι, λίγο ξύδι, αλάτι, πιπέρι και το σκόρδο.
- Προσθέτετε τα παντζάρια στο μίγμα γιαουρτιού.
- Ψιλοκόβετε τα καρύδια και τα προσθέτετε και αυτά στο μίγμα.
- Ανακατεύετε καλά και αφήνετε τη σαλάτα στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου πριν σερβίρετε.