Ειδήσεις

Η εταιρεία Ε.Ι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. για 4η χρονιά Μέγας Χορηγός του Hydra’s Trail Event 2017

Η εταιρεία Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε αναγνωρίζοντας την αξία της άσκησης, στηρίζει τον αθλητισμό και χορηγεί, ως Μέγας Χορηγός, για 4η συνεχόμενη χρονιά τους αγώνες ορεινού τρεξίματος 'Hydra’s Trail Event 2017', που θα πραγματοποιηθεί στην Ύδρα, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Απριλίου 2017. !

Read more

'ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ: ΣΥΝΤΑΓΕΣ και ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΜΕΝΟΥ' (Τόμος Β') το Σάββατο 11 Μαρτίου

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ το Σάββατο 11 Μαρτίου με τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» το βιβλίο  'ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΣΠΙΔΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ: ΣΥΝΤΑΓΕΣ Κ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΜΕΝΟΥ' (Τόμος Β') με την Επιστημονική Επιμέλεια του διατροφολόγου Δρ. Δ.Γρηγοράκη. !

Read more

Ομιλία του Δρα Δ.Γρηγοράκη στο Σύλλογο Μυασθενών Ελλάδος

Ο Σύλλογος Μυασθενών Ελλάδος σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε στο αμφιθέατρο του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ, τις πολύ ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες ομιλίες του Δρα Δ.Γρηγοράκη και της Δρ. Μυρτώ Ραφτοπούλου.!

Read more

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θεαίτητος» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

To Πρόγραμμα Διαδικτυακής Τηλεκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθησης «Θεαίτητος» του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα κατάρτισης και εξειδίκευσης ενηλίκων.!

Read more

Καλή Σαρακοστή σημαίνει Fytro!

Η νηστεία της Σαρακοστής αποτελεί όχι μόνο ένα πατροπαράδοτο έθιμο, αλλά και μία εξαιρετική ευκαιρία αποτοξίνωσης του οργανισμού από την υπερβολική κατανάλωση ζωικών και άλλων λιπαρών. !

Read more

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία