Ειδήσεις

Νέος διαγωνισμός «The Ποδιά Challenge» από τη ΓΙΩΤΗΣ Τα νέα της Διατροφής

Όταν προκαλείς κάποιον σε αγώνα μαγειρικής δεν του πετάς το γάντι αλλά την… ποδιά!

Η Μαρία Μπεκατώρου δεν πίστεψε στις ικανότητες του Δημήτρη Ουγγαρέζου, του «έριξε την ποδιά» και τον προκάλεσε να της ετοιμάσει το αγαπημένο της γλυκό. Εσύ σε ποιον θα «πετάξεις» την ποδιά;

Ο νέος διαγωνισμός «The Ποδιά Challenge» από τη ΓΙΩΤΗΣ στο Facebook ξεκίνησε!

Δες το video του διαγωνισμού στο www.thepodiachallenge.gr, «ρίξε» κι εσύ την ποδιά σε κάποιον φίλο σου, προκάλεσέ τον να φτιάξει την αγαπημένη σου συνταγή και μπες στην κλήρωση για μοναδικά δώρα.

Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα κινητό τηλέφωνο SAMSUNG GALAXY A8, 5 νικητές θα κερδίσουν από ένα tablet MLS και 30 νικητές θα κερδίσουν από ένα κουτί με αγαπημένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ. Όλοι οι νικητές θα κερδίσουν από μία αναμνηστική ποδιά του «The Ποδιά Challenge».

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την 1η Ιουλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπες στη σελίδα της ΓΙΩΤΗΣ στο Facebook https://www.facebook.com/jotis.gr/ ή στο www.thepodiachallenge.gr.

Δείτε επίσης

Ανεπάρκεια και έλλειψη βιταμίνης D στους Έλληνες

Ανεπάρκεια και έλλειψη βιταμίνης D στους Έλληνες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής (Τρίτη 16/10/2018) ανακοινώνονται τα αποτελέσματα της μεγάλης πανελλαδικής επιδημιολογικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία, στα πλαίσια της Μελέτης “Healthy for Life” για τη διατροφή και τη φυσική άσκηση.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία