Ειδήσεις

Διεθνής καμπάνια για την Κρητική Διατροφή της κα. Υρώ Δασκαλάκη Τα νέα της Διατροφής

Συνεχίζεται  με εξαιρετική  επιτυχία η διεθνώς πλέον αναγνωρισμένη καμπάνια για την Κρητική Διατροφή που ξεκίνησε το 2009 η καθηγήτρια διοίκησης τουρισμού κα. Δασκαλάκη Υρώ.

Η  εκλεκτή επιτροπή απαρτίζεται από κορυφαίους επιστήμονες μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος της Εθνικής επιτροπής Υγείας Καθηγητής Ιατρικής κ. Καφάτος Αντώνιος και ενημερώνει ασταμάτητα  φοιτητικές ενώσεις κυρίως και παράγοντες του εξωτερικού σε χώρους των Πρεσβειών μας  για τις ευεργετικές επιδράσεις  της διατροφής μας στην Υγεία και την Οικονομία.

Αξιοσημείωτη  η αναγνώριση του έργου της από το τμήμα δημόσιας υγείας του Χάρβαρντ με το οποίο είναι σε ανοιχτό δίαυλο.

Η ανάπτυξη του γαστρονομικού τουρισμού ως απάντηση στην κρίση, η θωράκιση των παιδιών με την υιοθέτηση του διατροφικού μας μοντέλου και άλλα ενδιαφέροντα θέματα παρουσιάζονται στις επιλεγμένες εκδηλώσεις.

Κορυφαίοι επιστήμονες υγείας υπό την καθοδήγηση της κα. Δασκαλάκη φωτίζουν συνεχώς με νέα στοιχεία το θέμα αλλά με χαμηλό πάντα προφίλ όπως αρμόζει σε επιτροπή αυτού του επιπέδου.

Δείτε επίσης

ΕΦΕΤ: Ενημέρωση των καταναλωτών για την περίοδο της Σαρακοστής

ΕΦΕΤ: Ενημέρωση των καταναλωτών για την περίοδο της Σαρακοστής

Κατά την περίοδο της μεγάλης Σαρακοστής και ειδικότερα την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας, σύμφωνα με τις διατροφικές μας συνήθειες, προβαίνουμε στην κατανάλωση συγκεκριμένων νηστίσιμων τροφίμων, πολλά εκ των οποίων θεωρούνται ευαλλοίωτα. !

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία