Ειδήσεις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα ΄Αυτοάνοσα Νοσήματα' στο Ηράκλειο Κρήτης Τα νέα της Διατροφής

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διάλεξη στο Ηράκλειο Κρήτης στην αίθουσα «Μανώλη Καρέλλη» στην Ανδρόγεω με θέμα 'Αυτοάνοσα Νοσήματα'.

Τι είναι τα αυτοάνοσα νοσήματα και πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν; Πόσα είδη υπάρχουν και ποιοι είναι οι τρόποι αντιμετώπισης τους;

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο ΜΚΟ “Μείον Ένα”. Το θέμα “Τι είναι τα αυτοάνοσα νοσήματα, πόσα είδη υπάρχουν και ποιοι οι τρόποι αντιμετώπισής τους” κάλυψε η ειδική ρευματολόγος, εξειδικευμένη στα αυτοάνοσα νοσήματα, Μαριλένα Μαμουλάκη-Προκοπάκη.

Στην εκδήλωση μίλησε και ο κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος ΒSc, MSc, PhD, διδάκτωρ Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, πρόεδρος Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας, Dr. Δημήτρης Γρηγοράκης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απαντήθηκαν όλά τα ερωτήματα του κοινού από τους εισηγητές.

Τη συζήτηση συντόνισε η κα. Εύα Ντελιδάκη.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Δείτε επίσης

Ανεπάρκεια και έλλειψη βιταμίνης D στους Έλληνες

Ανεπάρκεια και έλλειψη βιταμίνης D στους Έλληνες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής (Τρίτη 16/10/2018) ανακοινώνονται τα αποτελέσματα της μεγάλης πανελλαδικής επιδημιολογικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία, στα πλαίσια της Μελέτης “Healthy for Life” για τη διατροφή και τη φυσική άσκηση.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία