Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα 'Διατροφή - Άσκηση - Υγεία' Τα νέα της Διατροφής

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Πανελλήνιου Ομίλου Ιστιοπλοίας ανοιχτής θαλάσσης η Επιστημονική εκδήλωση με θέμα 'Διατροφή - Ασκηση - Υγεία'.

Ομιλητές:

  • Ο Πρόεδρος Εθνικής Επιτροπής Υγείας κ. Καφάτος Αντώνιος
  • Ο Πρόεδρος της Ενωσης Διαιτολόγων Ελλάδος κ. Κανελλάκης Σπυρίδων
  • Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας κ. Γρηγοράκης Δημήτρης
  • Η Ολυμπιονίκης Πάλης κα. Ζυγούρη Βούλα
  • Η Χάλκινη Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοίας κα. Παπαδοπούλου Σοφία
  • Ο τ. Πρόεδρος ΕΦΕΤ κ. Κατσαρός Νικόλαος
  • Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης κ. Ταμπάκος Δημοσθένης

Οι κορυφαίοι επιστήμονες και αθλητές παρουσίασαν τις ευεργετικές επιδράσεις της διατροφής και άσκησης στην υγεία και την ανάπτυξη γαστρονομικού τουρισμού.

Συντονίστρια της εκδήλωσης η Πρόεδρος της Επιτροπής 'Κρητική διατροφή και Υγεία' κα. Δασκαλάκη Υρώ που κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε από την Παγκρήτιο Ενωση για την προσφορά της στην προβολή του Κρητικού πολιτισμού.

Προλόγισε ο έμπειρος δημοσιογράφος της ΕΡΤ κ. Μαριορής Σωτήρης.

Χαιρετισμό απήυθυναν ο Αρχηγός Στόλου Ναυαρχος κ. Παυλόπουλος, η Διοικητής της ΣΑΝ Πλοίαρχος κα. Ανυφαντάκη, ο Πρόεδρος της Παγκρητίου κ. Μαριδάκης, και αρκετοί Πρόεδροι Επιστημονικών φορέων.

Γεμάτη η αίθουσα με ακροατές από κάθε χώρο που παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τις εισηγήσεις των κορυφαίων ομιλητών.

Yποστηρικτές της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες Ψαρουδάκη, Ετανάπ, Μύλοι Κρήτης, Αβέα, Βιοχύμ ,Μεγαλακάκης, Δασκαλάκης, Xιωτάκης.

Δείτε επίσης

Η Εταιρεία Colgate - Palmolive στο Active Kids Summer Camp 2018

Η Εταιρεία Colgate - Palmolive στο Active Kids Summer Camp 2018

Η Colgate με τη συμμετοχή της στο Active Kids Summer Camp 2018, έμαθε στα παιδιά πώς να βουρτσίζουν σωστά τα δόντια τους και  τους μοίρασε δώρα ύστερα από  ένα ειδικά διαμορφωμένο στίβο μάχης, το παιδικό survivor.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία