Ειδήσεις

Newsletter Logodiatrofis.gr Τα νέα της Διατροφής

Για να λαμβάνετε έγκαιρα και έγκυρα στο email σας τα τελευταία διατροφικά νέα αλλά και νέα της Ομάδας μας, διαγωνισμούς και προσφορές...

Για έγκυρη ενημέρωση από το Νο1 portal Διατροφής και Υγείας!

Η Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες αυτής της φόρμας για να επικοινωνεί μαζί σας σχετικά με τα τελευταία διατροφικά νέα, για ενέργειες της Ομάδας μας, καθώς και για διαγωνισμούς, προσφορές και άλλα θέματα διατροφής που μας αφορούν.

Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή απο την λίστα μας πατώντας την επιλογή Unsubscribe που θα βρείτε στο κάτω μέρος οποιουδήποτε Newsletter/Teaser λαμβάνετε απo εμάς η στέλνοντας μας email στο info@logodiatrofis.gr.

Διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με σεβασμό και μόνο για ενημέρωση και καλύτερη επικοινωνία με το κοινό μας. Πατώντας στο κουμπί  «Subscribe» συμφωνείτε με τους Όρους μας (Δείτε αναλυτικά τους Όρους Χρήσης ΕΔΩ).

Αν είστε στη λίστα και θέλετε να κάνετε ΆΜΕΣΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Δείτε επίσης

Ανεπάρκεια και έλλειψη βιταμίνης D στους Έλληνες

Ανεπάρκεια και έλλειψη βιταμίνης D στους Έλληνες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής (Τρίτη 16/10/2018) ανακοινώνονται τα αποτελέσματα της μεγάλης πανελλαδικής επιδημιολογικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία, στα πλαίσια της Μελέτης “Healthy for Life” για τη διατροφή και τη φυσική άσκηση.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία