Ειδήσεις

'ΝΙΚΗΣΤΕ τα Αυτοάνοσα'... ΑΥΤΟ το Σάββατο 07/07 με τα 'ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ' Τα νέα της Διατροφής

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ αυτό το ΣΑΒΒΑΤΟ 7 Ιουλίου με τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» τη νέα σειρά βιβλίων του διατροφολόγου Dr. Δημήτρη Γρηγοράκη 'Νικηστε τα αυτοάνοσα'.

Πλήρης Οδηγός Ενίσχυσης του Ανοσοποιητικού Συστήματος: Η νέα σειρά βιβλίων «Νικηστε τα αυτοάνοσα, Τόμος Α': Σκλήρυνση κατά πλάκας, Θυρεοειδίτιδες Hashimoto και Graves, Αλλεργικό Άσθμα», του Δρα. Δημήτρη Γρηγοράκη

Ο πιο πλήρης οδηγός ρύθμισης του ανοσοποιητικού για τέσσερις ιδιαίτερα διαδεδομένες αυτοάνοσες παθήσεις!

Η Σκλήρυνση κατά Πλάκας, οι θυρεοειδίτιδες Hashimoto και Graves, καθώς και το αλλεργικό άσθμα είναι μία ομάδα αυτοάνοσων παθήσεων, οι οποίες τα τελευταία χρόνια εμφανίζονται με αλματώδεις ρυθμούς στον Ελληνικό πληθυσμό.

Προσβάλουν κατά σειρά το νευρικό ιστό, το θυρεοειδή και τους πνεύμονες.

Σήμερα, η επιστήμη της Διατροφής - Διαιτολογίας αναδεικνύεται ως ένα σημαντικό μέσο τόσο για την πρόληψη, όσο και στην αντιμετώπισή τους.

Το παρόν σύγγραμμα προσφέρει στους ασθενείς που πάσχουν από τα νοσήματα αυτά και στους συγγενείς τους, όπως και σε ευαισθητοποιημένους νευρολόγους, ενδοκρινολόγους, πνευμονολόγους ανοσολόγους και διατροφολόγους, έναν μοναδικά περιεκτικό οδηγό ουσιαστικής αντιμετώπισης των συγκεκριμένων αυτοάνοσων διαταραχών.

ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Δείτε επίσης

Η Εταιρεία Colgate - Palmolive στο Active Kids Summer Camp 2018

Η Εταιρεία Colgate - Palmolive στο Active Kids Summer Camp 2018

Η Colgate με τη συμμετοχή της στο Active Kids Summer Camp 2018, έμαθε στα παιδιά πώς να βουρτσίζουν σωστά τα δόντια τους και  τους μοίρασε δώρα ύστερα από  ένα ειδικά διαμορφωμένο στίβο μάχης, το παιδικό survivor.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία