Ειδήσεις

'ΝΙΚΗΣΤΕ τα Αυτοάνοσα - Τόμος Β'... ΑΥΤΟ το Σάββατο 14/07 με τα 'ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ' Τα νέα της Διατροφής

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ αυτό το ΣΑΒΒΑΤΟ 14 Ιουλίου με τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» το δεύτερο τόμο της νέας σειράς βιβλίων του διατροφολόγου Dr. Δημήτρη Γρηγοράκη 'Νικηστε τα Αυτοάνοσα'.

«Νικηστε τα αυτοάνοσα, Τόμος Β': Ρευματικά Αυτοάνοσα, Γαστρεντερικά Αυτοάνοσα, Σακχαρώδης Διαβήτης Τύπου 1», του Δρα. Δημήτρη Γρηγοράκη

Το δεύτερο μέρος της τριλογίας ΝΙΚΗΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ προσφέρει σημαντικές διατροφικές οδηγίες για την ουσιαστική αντιμετώπιση δύο μεγάλων ομάδων αυτοάνοσων διαταραχών όπως είναι οι ρευματικές παθήσεις και οι νόσοι του γαστρεντερικού, αλλά και για το διαβήτη τύπου 1.

Αναφορικά με τα ρευματικά αυτοάνοσα παρουσιάζονται η ρευματοειδής αρθρίτιδα, το σύνδρομο Sjögren, ο συστηματικός ερυθηματώδης λύκος, η ρευματική πολυμυαλγία, το συστηματικό σκληρόδερμα και η ινομυαλγία.

Σχετικά με τις αυτοάνοσες παθήσεις του γαστρεντερικού, προσεγγίζονται η αυτοάνοση γαστρίτιδα, η κοιλιοκάκη, η νόσος του Crohn και η ελκώδης κολίτιδα.

Είναι βέβαιο πως η επιστήμη της διαιτολογίας - διατροφολογίας μπορεί να προσφέρει στις παραπάνω περιπτώσεις μια πολύ σημαντική βοήθεια στην περιεκτική αντιμετώπισή τους. Ανακαλύψετε την κατάλληλη για κάθε περίπτωση διατροφική αγωγή και προστατεύστε αποτελεσματικά την υγεία σας.

ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Δείτε επίσης

Η Εταιρεία Colgate - Palmolive στο Active Kids Summer Camp 2018

Η Εταιρεία Colgate - Palmolive στο Active Kids Summer Camp 2018

Η Colgate με τη συμμετοχή της στο Active Kids Summer Camp 2018, έμαθε στα παιδιά πώς να βουρτσίζουν σωστά τα δόντια τους και  τους μοίρασε δώρα ύστερα από  ένα ειδικά διαμορφωμένο στίβο μάχης, το παιδικό survivor.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία