• Πέμπτη, 14 Νοέμβριος 2019 | 21:07
Το περιοδικό «Λόγω... διατροφής» μας κάνει υπερήφανους! Το περιοδικό «Λόγω... διατροφής» μας κάνει υπερήφανους!

Το περιοδικό «Λόγω... διατροφής» κυκλοφορεί στα περίπτερα με το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

 

Το περιοδικό «Λόγω... διατροφής» διάνυσε αρκετά χρόνια απόλυτα επιτυχημένης κυκλοφορίας στο χώρο των θεματικών εντύπων. Σε όλη αυτή τη διαδρομή απέσπασε ιδιαίτερα θερμές κριτικές και καθιερώθηκε ως το πρώτο περιοδικό έγκυρης διατροφικής ενημέρωσης. Όμως, όπως όλα τα πράγματα στη ζωή μας εξελίσσονται, έτσι και το «Λόγω... διατροφής» λαμβάνει μία νέα πολύ μεγαλύτερη διάσταση, κυκλοφορώντας μαζί με τον «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ»

Βλέποντας το νέο «Λόγω... διατροφής» θα πρέπει να σας εκμυστηρευθώ ότι αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος! Φαντάζομαι όμως ότι το ίδιο θα αισθάνονται και πολλοί άλλοι από τους συναδέλφους και συνεργάτες μου, οι οποίοι σε δεδομένες χρονικές στιγμές έδωσαν την ψυχή τους στο περιοδικό μας... Γεωργία Καπώλη, Ελένη Σολωμού, Χρύσα Μακρίδη και παλαιότερα η Φαίη Καλλίδου, η Ζωή Μπουλούμπαση, ο Κωνσταντίνος Αποστολάκης και τόσοι - τόσοι άλλοι...

Σε αυτή τη νέα εποχή το «Λόγω.. διατροφής» είναι πρώτα από όλα έγκυρο, διότι υπογράφεται από περισσότερους από 30 διατροφολόγους υψηλής επιστημονικής στάθμης. Είναι επίκαιρο, διότι παρουσιάζει την αλήθεια για καυτά διατροφικά θέματα, όπως το πρόσφατο σκάνδαλο με το κρέας αλόγου. Είναι διαδραστικό, με διαρκή «μυστική σχέση» με τους αναγνώστες του. Προσωπικές συμβουλές, εξατομικευμένα διατροφολόγια και πολλά – πολλά μυστικά διατροφής που σας αφορούν είναι μερικές από τις καινοτομίες του, οι οποίες είμαι σίγουρος ότι θα σας ενθουσιάσουν!

Γιατί, λόγω... διατροφής έχουμε μία καλύτερη υγεία!

 

Και φυσικά λόγω... διατροφής η ποιότητα της ζωής μας γίνεται καλύτερη!

Κυκλοφορεί την ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ με το «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ»!

 

Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης - ΔιαιτολόγοςΔρ. Δημήτρης Γρηγοράκης
Κλινικός Διαιτολόγος- Διατροφολόγος,PhD
Επιστημονικός Διευθυντής ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ - Πρόεδρος Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας
Επιστημονικός Συνεργάτης ΤΕΔΔ Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Κολωνάκι: Σκουφά 32, Τηλ: 2103647517
Άνω Πατήσια: Πρόμπονα 27 & Επινίκου, Τηλ: 2102520977
Email: grigorakis@logodiatrofis.gr

 

ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

0%