• Τρίτη, 21 Μάιος 2019 | 14:00
Τράιφλ με μους χαλβά και μπισκότα
Τράιφλ με μους χαλβά και μπισκότα

Μοναδικά Τράιφλ με μους χαλβά και μπισκότα Digestive ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

Χρόνος Προετοιμασίας - Εκτέλεσης: 15'

ΥΛΙΚΑ

  • 1 πακέτο μπισκότα "Digestive" ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
  • 200 γρ. φουντούκια (χοντροκομμένα & καβουρδισμένα)
  • Ξύσμα κουβερτούρας για τη διακόσμηση
  • 400 γρ. χαλβάς σοκολάτα κακάο
  • 400 γρ. φυτική κρέμα γάλακτος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Καβουρδίζουμε τους ξηρούς καρπούς ώστε να τους έχουμε έτοιμους και συγκεντρώνουμε όλα τα υλικά μας.
  2. Χτυπάμε στο μίξερ τη φυτική κρέμα μέχρι να γίνει αφράτη σαντιγί.
  3. Χτυπάμε στο multi τον χαλβά και αναμειγνύουμε με σπάτουλα τα δυο μείγματα.
  4. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και ανακατεύουμε με τους καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς.
  5. Βάζουμε λίγη ποσότητα από τα τριμμένα μπισκότα σε ποτήρια.
  6. Βάζουμε από πάνω μία στρώση μους χαλβά και επαναλαμβάνουμε μία ακόμη φορά.
  7. Διακοσμούμε με ξύσμα κουβερτούρας και ξηρούς καρπούς. Αφήνουμε το γλυκό στο ψυγείο μέχρι να το σερβίρουμε.

 

ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

Σχετικά άρθρα

0%