• Κυριακή, 26 Ιανουάριος 2020 | 09:52
Δίαιτα DETOX Δίαιτα DETOX

Δίαιτα Detox |  Dr. Δημήτρης Γρηγοράκης

Η νέα δίαιτα DETOX θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις επικίνδυνες τοξίνες που επιβαρύνουν τον οργανισμό σας και να αδυνατίσετε με ασφάλεια, χωρίς να πεινάσετε!

Στο νέο βιβλίο του Dr. Δημήτρη Γρηγοράκη θα βρείτε τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για να χάσετε τα περιττά σας κιλά.

Μετά από παρεκτροπές όπως εκείνες που συμβαίνουν σε περιόδους διατροφικής χαλάρωσης π.χ. εορτές, διακοπές κλπ. είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε τη δίαιτα Detox.

Η δίαιτα Detox είναι ένα πρόγραμμα ήπιας αποτοξίνωσης (Detox) του οργανισμού, για όλους εσάς που θέλετε να ξεκινήσετε την προσπάθεια σας και χρειάζεστε ένα μενού προσαρμοσμένο στις δικές σας απαιτήσεις.

Περιλαμβάνει τροφές πολύ πλούσιες σε αντιοξειδωτικά συστατικά που θα σας βοηθήσουν παράλληλα να προστατεύσετε την υγεία σας από διάφορους απειλητικούς παράγοντες. Έτσι, η δίαιτα Detox σας προσφέρει μια θαυμάσια ευκαιρία να ενδυναμώσετε τη φυσική σας άμυνα.

Αποτελεί μία ελκυστική πρόταση, χωρίς δυσάρεστα φαινόμενα στέρησης. Με βάση αυτό το δεδομένο είναι βέβαιο ο οργανισμός σας θα είναι περισσότερο ανθεκτικός και θα λειτουργεί πιο σωστά, γεγονός που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την αποτελεσματική μείωση του βάρους!

Τιμή: 12,00 €

*Διατίθεται ως Έκδοση Περιοδικού

.

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΒΙΒΛΙΩΝ

Παραγγείλτε τα βιβλία που επιθυμείτε...

.

Δείτε όλα τα βιβλία της Επιστημονικής Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ πρωταγωνιστεί για περισσότερο από 20 χρόνια στον τομέα της εμπεριστατωμένης ενημέρωσης επιστημόνων υγείας και κοινού για το αντικείμενο της διατροφής και διαιτολογίας, διαθέτοντας σημαντικό αριθμό βιβλίων στο ενεργητικό της.

Για να δείτε αναλυτικά όλα τα βιβλία ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Έξοδα Αποστολής

  • Εντός Αττικής: 3€
  • Υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα: 4€
  • Νησιωτική Ελλάδα: 5€

Για παραγγελίες άνω των 40€ σας κάνουμε ΔΩΡΟ τα Ε.Α.

Εκτός Ελλάδας: Τα Ε.Α. είναι διαφορετικά για κάθε χώρα και τα επιβαρύνεται ο παραλήπτης!

ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

0%