• Πέμπτη, 09 Ιούλιος 2020 | 20:06
Βρεφικά γεύματα Nestlé: Φυσικά μαζί σου όπου κι αν πας! Βρεφικά γεύματα Nestlé: Φυσικά μαζί σου όπου κι αν πας!

Ποιότητα και ποικιλία on the go…

Με τις σύγχρονες μαμάδες να βρίσκονται σε έναν συνεχή αγώνα δρόμου, τα έτοιμα βρεφικά γεύματα Nestlé αποτελούν την ιδανική λύση για παιδιά που τρέφονται υγιεινά και γονείς που περνούν περισσότερο χρόνο φυσικά μαζί

Φτιαγμένα από φυσικά συστατικά που προέρχονται από αυστηρά ελεγμένους παραγωγούς και πρώτες ύλες, τα έτοιμα βρεφικά γεύματα της Nestlé αποτελούν τον απόλυτο σύμμαχο για τις διακοπές, τις βόλτες στο πάρκο ή στην εξοχή,  αλλά και για εκείνες τις ημέρες που απλά ο χρόνος μοιάζει να μην είναι αρκετός.

Χάρη στην πρακτική τους γυάλινη συσκευασία με το αεροστεγές κλείσιμο, μπορούμε να έχουμε το γεύμα ή το φρούτο του παιδιού πάντα και παντού μαζί, αφού δεν χρειάζεται καν ψυγείο, πριν το άνοιγμα.

Καθώς τα μωρά περνούν από το γάλα στη φάση των στέρεων τροφών, η ποικιλία γεύσεων, αλλά και η κατανάλωση φρούτων και λαχανικών είναι εξαιρετικά σημαντική. Τα έτοιμα βρεφικά γεύματα της Nestlé δίνουν τη δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους να έρθουν σε επαφή με πολλές διαφορετικές γεύσεις:

Βρεφικά γεύματα λαχανικών με κρέας:

Τα βρεφικά γεύματα λαχανικών με κρέας σε γυάλινα βαζάκια της Nestlé παρασκευάζονται από 100% φυσικά συστατικά προσφέροντας ένα εξαιρετικά εύγεστο γεύμα στο μωρό σας! Μαγειρεύονται στον ατμό με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, χωρίς πρόσθετο αλάτι και σε συγκεκριμένη θερμοκρασία για να παραμείνουν όλα τα θρεπτικά συστατικά αναλλοίωτα. Έπειτα συσκευάζονται σε γυάλινα βαζάκια και σε κενό αέρος, ώστε να διατηρούνται άριστα χωρίς συντηρητικά.

Επιλέξτε μια από τις τρεις υπέροχες γεύσεις:

Γεύματα με φρούτα:

Τα έτοιμα φρουτογεύματα της Nestlé προσφέρουν ποικιλία γεύσεων από φυσικά φρούτα και από αυστηρά ελεγμένες ποικιλίες. Συσκευάζονται παραδοσιακά  χωρίς προσθήκη συντηρητικών! Δεν έχουν προσθήκη ζάχαρης, παρά μόνο τα φυσικά σάκχαρα των φρούτων! Έτοιμα για κατανάλωση στο σπίτι, στη βόλτα, στο ταξίδι!

Επιλέξτε μια από τις τρεις υπέροχες γεύσεις:

Φρουτοπουρές Nestlé NaturNes

Το πιο παιχνιδιάρικο και θρεπτικό σνακ από φυσικά φρούτα, χωρίς προσθήκη ζάχαρης σε πρακτική, μοντέρνα συσκευασία των 90gr, έτοιμο για κατανάλωση. Ιδανικό σνακ για την βόλτα για μωράκια από 6 μηνών και πάνω.

Με τα έτοιμα βρεφικά γεύματα Nestlé μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ότι προσφέρετε ποιότητα και ποικιλία στη διατροφή του μικρού σας, αλλά και φυσικά περισσότερο χρόνο μαζί… 

ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

0%