• Σάββατο, 22 Φεβρουάριος 2020 | 18:58
Χάστε βάρος με το 'Ημερολόγιο Καταγραφής Γευμάτων' Χάστε βάρος με το 'Ημερολόγιο Καταγραφής Γευμάτων'

Το απόλυτο εργαλείο που θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος πιο εύκολα.

 
 
 
 
 

Σε πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό American Journal of Preventive Medicine η οποία πραγματοποιήθηκε σε άτομα που προσπαθούσαν να χάσουν βάρος βρέθηκε ότι όσοι κρατούσαν ημερολόγιο διατροφής έχασαν δύο φορές περισσότερο βάρος από όσους δεν κρατούσαν ημερολόγιο.

Αυτό επιβεβαιώνεται και από πολλές άλλες έρευνες με παρόμοια αποτελέσματα.

Η καταγραφή των τροφών και των ποτών που καταναλώνετε σας ενθαρρύνει να σκέφτεστε τι έχετε φάει και να προγραμματίζετε τι θα φάτε αργότερα. Με αυτό τον τρόπο κάνετε συνειδητές επιλογές με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές να τρώτε λιγότερο.

Δοκιμάστε λοιπόν να καταγράφετε τι τρώτε για να τρώτε λιγότερο και μην ξεχνάτε να σημειώνετε τα ποτά και τις μικρές λιχουδιές!

Για όσους ακολουθούν ένα πρόγραμμα διατροφής, ένα ημερολόγιο στο οποίο καταγράφουν τα τρόφιμα που καταναλώνουν μπορεί να αποτελέσει ένα δυνατό εργαλείο στην προσπάθεια τους να χάσουν βάρος και να τους βοηθήσει να ανακαλύψουν τις διατροφικές τους συνήθειες και συμπεριφορές

Το μεγαλύτερο όφελος από ένα ημερολόγιο καταγραφής γευμάτων είναι ότι βοηθάει όσους το κρατούν να αντιληφθούν πραγματικά τη σύνδεση μεταξύ διατροφής, άσκησης και βάρους.

Το «Ημερολόγιο Καταγραφής Γευμάτων» αποτελεί κεντρικό εργαλείο της διαιτολογικής φροντίδας, που λαμβάνει χώρα στις Διαιτολογικές Μονάδες ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.

Συμβάλλει καθοριστικά στην εκτίμηση της διατροφικής κατάστασης του κοινού και στην αξιολόγηση της εφαρμογής των διαιτολογίων.

Ένα «Ημερολόγιο Καταγραφής Γευμάτων» μπορεί να αποτελέσει τον καλύτερο σύμμαχο στην προσπάθεια σας να χάσετε βάρος!

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

ΚΑΙ ΧΑΣΤΕ ΒΑΡΟΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ!

Τιμή: 24€ τα 20 τμχ.

ΔΩΡΟ τα Έξοδα Αποστολής

.

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ "Ημερολόγιο Καταγραφής Γευμάτων"

Το απόλυτο εργαλείο που θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος πιο εύκολα

.

Δείτε όλα τα βιβλία της Επιστημονικής Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ πρωταγωνιστεί για περισσότερο από 20 χρόνια στον τομέα της εμπεριστατωμένης ενημέρωσης επιστημόνων υγείας και κοινού για το αντικείμενο της διατροφής και διαιτολογίας, διαθέτοντας σημαντικό αριθμό βιβλίων στο ενεργητικό της.

Για να δείτε αναλυτικά όλα τα βιβλία ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Έξοδα Αποστολής

  • Εντός Αττικής: 3€
  • Υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα: 4€
  • Νησιωτική Ελλάδα: 5€

Για παραγγελίες άνω των 40€ σας κάνουμε ΔΩΡΟ τα Ε.Α.

Εκτός Ελλάδας: Τα Ε.Α. είναι διαφορετικά για κάθε χώρα και τα επιβαρύνεται ο παραλήπτης!

ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κοινοποίηση άρθρου

0%